EUC Onlline | Online Erhvervsuddannelsescenter

FAQs

Er HGS det samme som EUS?

Ja, HGS 10 uger er blevet til EUS 5 uger. Det såkaldt forkortet erhvervsuddannelsesforløb for elever med en gymnasial eksamen (STX, HTX eller HF) har skriftet navn og er forkortet fra 10 uger til kun 5 uger. Samtidig indeholder forløbet nu kun 2 grundfag mod 3 grundfag før.

Selve navneskiftet fra HGS til EUS er tilbage […]

By |Kommentarer lukket til Er HGS det samme som EUS?

Hvor finder jeg en elevplads efter EUS?

Det er vigtigt at du er aktiv praktikpladssøgende hele tiden. Det er en god idé hele tiden at have minimum 2-3 ansøgninger ude, så du hele tiden holder gryden i kog.

Du kan starte med at gå ind på Praktikpladsen.dk. Her kan du finde en liste over de virksomheder der er godkendt til at have elever. Du […]

By |Kommentarer lukket til Hvor finder jeg en elevplads efter EUS?

Stilles der krav til studieaktivitet på EUS som onlineforløb?

Ja, i høj grad. Når du er onlinestuderende på EUC Online, stiller vi krav til din studieaktivitet. At være studieaktiv betyder, at du skal være aktiv deltagende i onlinemøder, aktiv i dit EUS Online klasselokale, følge forløbsplanen herunder læse alt det i onlinebøgerne du bliver bedt om, samt aflevere alle opgaver i løbet af uddannelsen.

At […]

By |Kommentarer lukket til Stilles der krav til studieaktivitet på EUS som onlineforløb?

Hvad skal jeg efter EUS?

EUS Online Butik EUS giver adgang til elevplads på kun 5 uger

Når du er færdig med og har bestået EUS 5 uger Online, kan du optages på et hovedforløb. Hovedforløbet foregår i den virksomhed du har fået praktikplads.

På hovedforløbet skal du på en række skoleophold i løbet […]

By |Kommentarer lukket til Hvad skal jeg efter EUS?

Hvilke bøger skal jeg bruge på EUS Online?

På EUS Online anvender vi udelukkende onlinematerialer i undervisningen. Når du starter på dit EUS forløb som fjernundervisning får du adgang til de onlinebøger vi anvender i de enkelte fag.

Det betyder at du har adgang til dine undervisningsbøger døgnet rundt, så længe du har netadgang. Du kan med andre ord læse og lave opgaver lige […]

By |Kommentarer lukket til Hvilke bøger skal jeg bruge på EUS Online?

Er der særlig krav til IT udstyr for at følge EUS som fjernundervisning?

Det er vigtigt, at du har internetadgang under hele EUS onlineuddannelsen, så du hver dag kan få adgang til dine online undervisningsmaterialer og modtage beskeder fra dine onlineundervisere.

Det betyder ikke noget om du har en Chromebook, Mac eller Windowscomputer eller en stationær eller bærbar – så længe du har adgang til internettet og kan koble […]

By |Kommentarer lukket til Er der særlig krav til IT udstyr for at følge EUS som fjernundervisning?

Hvilke krav er der til mine IT færdigheder når jeg læser EUS som fjernundervisning?

Det kræver ingen særlige IT kundskaber, at følge EUS 5 uger som fjernundervisning – du skal i princippet blot være koblet til internettet og kunne betjene din computer på almindeligt brugeniveau.

Via internettet logger du ind i dit EUS Online klasselokale, hvor du har direkte adgang til alt undervisningsmateriale og alt information om EUS forløbet.

Det er […]

By |Kommentarer lukket til Hvilke krav er der til mine IT færdigheder når jeg læser EUS som fjernundervisning?
Go to Top