EUS giver adgang til en elevplads på kun 5 uger

Erhvervsuddannelsen består af et grundforløb (EUS) og et hovedforløb (Elevplads)

EUS Online er første del af erhvervsuddannelsen. Når du er færdig og har bestået EUS Online, kan du optages på anden del, som vi kalder for hovedforløbet. Hovedforløbet foregår som elev i en virksomhed, inden for din valgte uddannelsesretning (Kontor, Butik eller Handel). Når du er ansat i en virksomhed som elev, får du elevløn og du indgår i virksomhedens daglige arbejde. I løbet af din elevtid, skal du på 7-11 ugers skole, hvor du modtager teoretisk undervisning, som bygger oven på det du har lært på EUS Online.

EUS Online Butik
 Gode steder at leder efter ledige elevpladser

Her følger nogle nyttige links til dig der skal ud og søge praktikplads efter endt grundforløb. Det er en rigtig god idé, at registrere sig på specielt på praktikpladsen.dk og påbegynde din søgning efter en elevplads allerede når du starter på dit EUS Online grundforløb.

Rigtig mange kommuner og store virksomheder som blandt andre Jysk, Dansk supermarked, Ikea, Silvan, Aldi og Coop slår også elevstillinger op på deres egne hjemmesider og flere af dem ansætter løbende hen over året.

  Ledige elevpladser som er slået op på jobindex

Læs EUS som fjernundervisning

Du kan tage en EUS hjemmefra via din computer – Læs EUS online og planlæg selv din tid

EUS 5 uger er et online forløb til sig der har afsluttet STX, HTX eller HF og gerne vil have en erhvervsuddannelse inden for Kontor, Butik eller Handel. EUS supplerer din gymnasiale uddannelse med merkantile fag og gør dig klar til at starte på en elevplads i en virksomhed allerede efter 5 uger.